Bouw website-autoriteit door off page seo optimalisatie in te zetten en aan uw backlink portfolio te bouwen

Zoekmachine optimalisatie is een complex proces dat veel puzzelstukjes bevat. Hoewel het toevoegen van inhoud aan uw website erg belangrijk is, is het veel belangrijker dat deze inhoud ook buiten de website gezien wordt. Door uw inhoud strategisch op andere websites, sociale-mediaprofielen en gast blogsites te plaatsen, zorgt u voor meer autoriteit.

Strategische off page SEO optimalisatie kan grote voordelen voor uw website met zich meebrengen. Dit proces kost tijd en geduld, maar is op de lange termijn de moeite waard. In veel van onze SEO-campagnes zorgen wij ervoor dat backlinks voor onze klanten worden verkregen die relevant en voordelig zijn voor de gebruiker. Hier zijn een paar manieren waarop wij backlinks voor uw bedrijf verwerven:

  • Gastbloggen: op veel websites kunt u inhoud op hun website publiceren. Wanneer u dit doet, kunt u niet alleen uw expertise bewijzen, u krijgt daarnaast ook contextuele backlinks die u een aanzienlijke ranking boost geven.
  • Concurrentie onderzoek: Ook uw concurrenten zullen hun posities in zoekmachines willen bemachtigen. Onderzoek naar hun backlink strategie zal ervoor zorgen dat uw backlink strategie beter wordt.
  • Sociale media: door een actieve sociale media-account te hebben, zal je ranglijst toenemen. Google gebruikt sociale signalen als een directe rangschikking, een website die op sociale media wordt vermeld, scoort niet in tegenstelling tot een website die wordt gedeeld.

Als u de zoekresultaten van uw website wilt verbeteren, is het verstandig off page seo optimalisatie in te zetten.

Als u wilt praten over off page SEO optimalisatie die werkt voor uw bedrijf, leg dan vandaag nog contact.

organische seo door seo specialist MKB