Laat ons uw Google Mijn Bedrijf aanpassen zodat uw lokale seo verbetert.

Er zijn veel zaken die komen kijken bij (​​lokale) zoekmachine optimalisatie. Google Mijn Bedrijf aanpassen en verbeteren zorgt in veel gevallen voor verrassende en opvallende resultaten. Omdat Google de grootste zoekmachine ter wereld is, en dit de komende jaren wil blijven, wil zij zich ontwikkelen tot semantische zoekmachine. Dit houdt in dat zij van iedereen een persoonlijk assistent wil worden. Om dit te kunnen realiseren kijkt Google constant naar de zoekopdrachten die mensen aan de zoekmachine geven. Uit analyses van de algoritmen blijkt dat er veel lokale zoekopdrachten zijn. Als bedrijf lokaal gevonden worden is dan ook zeer belangrijk. Google heeft daarvoor de zogenoemde Local Listing Map Pack ontwikkeld. Dat ziet er uit zoals op de afbeelding hieronder.


Deze Local Listing Map Pack is gekoppeld aan Google Maps. Je wordt als bedrijf dus vindbaar op Google Maps. Met één simpele klik kunnen potentiële klanten dus naar jouw bedrijf navigeren! Je bedrijf is door Google Mijn Bedrijf niet meer alleen zichtbaar met linkjes naar je website. Nee, er kunnen foto’s gekoppeld worden en zo kan jouw bedrijf in beeld gebracht worden.

De Local Listings Map Pack wordt direct onder de advertenties van Google getoond. Google Mijn Bedrijf aanpassen wordt daardoor zeer interessant. Zeker op mobiel. Scroll maar. Het valt op en als jouw onderneming bij de eerste 3 (soms 4) vertoningen staat van de Map Pack dan kan je er vanuit gaan dat je zeer veel verkeer naar je website krijgt.

Google mijn bedrijf is om meerdere redenen interessant.

  • Je kunt je reviews beheren.
  • Je reviews zijn direct duidelijk zichtbaar ( 5 sterren = top bedrijf)
  • Betere resultaten in Google Search (normale zoekresultaten).
  • Featured Content in Google Search
google mijn bedrijf aanpassen waardoor reviews te beheren zijn.

Google Mijn bedrijf aanpassen kan er dus voor zorgen dat je veel meer telefoontjes een contactaanvragen zult krijgen. Natuurlijk zijn er voldoende concurrenten die ook zichtbaar willen zijn en de nodige leads naar binnen willen trekken. Het is dan ook verstandig optimalisatie toe te passen op Google Mijn bedrijf. Je zal er, net als de rest van het internet, mee bezig moeten blijven.
Vaak lijkt dit veel werk maar als dit goed is opgezet en je hebt een duidelijke strategie dan is Google Mijn bedijf echt een geweldig kanaal om je bedrijf aan de wereld te tonen.

Onze Google Mijn Bedrijf pakketten

De meeste van onze Google mijn bedrijf pakketten omvatten alle werkzaamheden die horen bij Local SEO. Elk van onze lokale SEO-campagnes bevat een uitgebreide hoeveelheid technisch werk gedaan aan een website. Google Mijn Bedrijf kan gezamenlijk draaien met advertentie campagnes maar ook email marketing campagnes,

Klaar met het drukke werk van uw Google Mijn Bedrijf aanpassen? Wilt u het over dragen aan een Online marketingbureau Krimpenerwaard? Begin met het aanvragen van een gratis consult voor uw bedrijf.

Boek een gratis overleg met een seo specialist MKB